La valerosa princesa de Mirantonvàs

La valerosa princesa de Mirantonvàs

La bellíssima princesa Alabama del regne de Mirantovàs, filla del rei Tantomàs VI, va ser segrestada pels pirates quan feia la travessa del mar de les Antilles per casar-se.

La dama restava presonera en una tenebrosa cabina de proa, custodiada per un filibuster grollerament engalanat amb una casaca vermella on hi havia una calavera dibuixada. Com que era valerosa i res no l’espantava li etzibà al seu guardià: “Tremoleu tots, brivalls! El meu pare m’alliberarà, no us pagarà el rescat i si no em porteu immediatament a Palau morireu a la forca”. En aquestes que es va sentir un gran terrabastall.

A coberta es lliurava una estremidora batalla. El guardià de la princesa mirava cap amunt desconcertat quan, de sobte, la porta de la cabina s’obrí de bat a bat i un garrit jove de dolç esguard va aparèixer al llindar. S’havia batut tot sol amb els corsaris i havia aconseguit de llençar-los per la borda d’un en un. En veure’l, Alabama va caure als seus braços defallida i el jove li digué molt tendrament: “Altesa, sapigueu que tot i que us acabo de conèixer el meu cor us pertany. Sóc el príncep amb qui us heu de casar i estic ufanós d’haver tingut l’ocasió d’alliberar-vos dels pirates. Serem feliços tota l’eternitat.”